افزایش بیماری با مصرف خوراکی های غیر بومی | تغذیه سالم

افزایش مریضی با مصرف خوراکی های غیر بومی

یکی از جذابیتای سفر غذاهای بومی اون منطقه س؛ به طور مثال اصفهان میریم که بریونی بخوریم یا اصلا امکان نداره در سفر ایتالیا پاستا نخوریم؛ حتی بعضی از این غذاها انقدر خوشمزه هستن که ما در منزل هم اونا درست میکنیم و از خوردن اون لذت میبریم. ولی کارشناسان علم تغذیه سنتی میگن که مصرف غذاهای غیر بومی، باعث مریضی میشه. همونطور که یه متخصص طب سنتی گفت: یکی از دلالیل افزایش بیماریا نسبت به گذشته، مصرف خوراکیای غیر بومیه که یه نمونه اون مصرف ماهی شمال یا جنوب به وسیله مردمیه که در مناطق مرکزی کشور زندگی می کنن.

مهدی برهانی در گفت وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، خوردن یه سری از غذاها چه در علم سنتی و چه در علم عادی مردوده مثل فست فودها که متأسفانه در بیشتر بوفه مدارس ارائه می شه. اما یه سری خوراکیا هستن که مصرف اونا در علم عادی ایرادی نداره ولی طب سنتی مصرف اونا رو مخصوصاً واسه دانش آموزان دارای مشکلات بلندمدت می دونه مانند شکلای جور واجور خوراکیایی که شامل مواد نگهدارنده هستن.

این متخصص طب سنتی در مورد مشکلات مواد نگهدارنده گفت: خوردن این خوراکیا سودا رو اضافه می کنه و مشکلات خود رو در درازمدت در بدن فرد نشون میده.

برهانی یکی از دلایل افزایش آمار بیماریا نسبت به ۲۰۰ سال قبل مصرف خوراکیای غیربومی دونست و گفت: طب سنتی میگه مردم هر منطقه باید غذای بومی خود رو بخورند تا دچار آسیب و مریضی نشن اما حالا می بینیم که مردم مرکز کشور از ماهی شمال و جنوب کشور تغذیه می کنن.

ایشون هرگونه بی اشتهایی افراد رو در خوردن صبحونه، ناهار یا شام مربوط به معده دونست و گفت: آدمایی که از بی اشتهایی کودکان خود و پس زدن صبحونه شکایت می کنن باید بدونن بچه اونا دچار سوءمزاج یا آسیب معده س و بهتره به متخصص طب سنتی مراجعه کنن.

برهانی در جواب به این سؤال که واسه افزایش هوش و تمرکز کودکان چه خوراکیایی پیشنهاد می شه، گفت: کلا مصرف مواد خوراکی گرم از جمله ادویه جات و آجیلایی مانند پسته، فندق، بادام و گردو در حد عادی و مناسب حافظه رو بهتر کنه و میشه گفت حافظه پایین با مزاج و مغز سرد رابطه پیدا می کنه که سرماخوردگی های متوالی یا درمانای اشتباه اونو بدتر می کنه.

این متخصص طب سنتی در آخر گفت: در گذشته از زمان تولد تا مرگ سر خود رو با کلاه می پوشوندن و همین امر از سرد شدن سر و ایجاد آسیب نزله و پایین اومدن حافظه جلوگیری می کرد.

منبع :

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *